Megjelent könyveink

Utánpótlássport 2021 – a korosztályos sport évkönyve

A széria hatodik kötetében 28 sportág részletes eredménylistája (vb-k, Eb-k, ob-k) mellett helyet kaptak a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyekről szóló beszámolók, portrék a legeredményesebb fiatal sportolókról és a megszokott sportági összefoglalók 372 oldalon. Az évkönyvben újra megtalálhatók az adott esztendőben általunk forgatott kisfilmek QR-kódjai, melyek segítségével vizuálisan is felidézhetők az esztendő legemlékezetesebb pillanatai.

Utánpótlássport 2020 – a korosztályos sport évkönyve

A széria ötödik kötetében 28 sportág részletes eredménylistája (vb-k, Eb-k, ob-k) mellett helyet kaptak a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyekről szóló beszámolók, portrékat a legeredményesebb fiatal sportolókról és a megszokott sportági összefoglalók 412 oldalon. Ebben az évkönyvben találhatók meg először az adott esztendőben általunk forgatott kisfilmek QR-kódjai, melyek segítségével vizuálisan is felidézhetők az esztendő legemlékezetesebb pillanatai.

Utánpótlássport 2019 – a korosztályos sport évkönyve

Az évkönyvsorozat negyedik kötete 27 sportág részletes eredménylistája (vb-k, Eb-k, ob-k) mellett visszaidézi a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyeket, portrékat közöl a legeredményesebb fiatal sportolókról és valamennyi sportágról éves összefoglalóval szolgál 448 oldalon.

Utánpótlássport 2018 – a korosztályos sport évkönyve

Az immár hagyományosnak tekinthető évkönyvsorozat 2019 elején is folytatódott.  Az Utánpótlássport 2018 40 sportág részletes eredménylistája (vb-k, Eb-k, ob-k) mellett visszaidézi a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyeket, portrékat közöl a legeredményesebb fiatal sportolókról és valamennyi sportágról éves összefoglalót közöl 412 oldalon.

Utánpótlássport 2017 – a korosztályos sport évkönyve

Az előző év nagy sikere után nem is volt kérdés, hogy a kiadó megjelenteti 2017 korosztályos sportkrónikáját is. Az Utánpótlássport 2017 40 sportág részletes eredménylistája (vb-k, Eb-k, ob-k) mellett visszaidézi a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyeket, portrékat közöl a legeredményesebb fiatal sportolókról és valamennyi sportágról éves összefoglalót közöl 460 oldalon.

Utánpótlássport 2016 – a korosztályos sport évkönyve

Kiadónk 2017 elején jelentette meg először a korosztályos sport évkönyvét. Az Utánpótlássport 2016 40 sportág részletes eredménylistája (vb-k, Eb-k, ob-k) mellett visszaidézi a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyeket, portrékat közöl a legeredményesebb fiatal sportolókról és valamennyi sportágról éves összefoglalót közöl 416 oldalon.

A hónap műhelye díj
története

A legjobb utánpótlás-nevelő szakosztályok elismerésére 2013-ban alapított díjat a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu. A díj ötéves történetét feldolgozó kiadványban az összes győztes műhelyről készült írás és fotó helyet kapott.

Mesterművek – a nevelőedzők legkíválóbbjai

Az Utanpotlassport.hu munkatársai által írt portrékötet az utánpótlás-nevelő edzők legkíválóbbjainak történetét tárja az olvasó elé. Azoknak a legsikeresebb, legeredményesebb, ugyanakkor rendre a háttérben tevékenykedő mestereknek az életútját dolgozza fel, akik példaként állíthatók fiatalabb trénerkollégáik elé.

Mizsér Attila:
Sportháromság

Az 1988-ban, Szöulban csapatban olimpiai bajnok öttusázó, a jelenleg motivációs és kommunikációs trénerként tevékenykedő Mizsér Attila különleges szakmai igényességgel, ugyanakkor olvasmányosan megírt kötetének minden edző, szülő és fiatal sportoló könyvespolcán ott a helye.

Így lettünk bajnokok

Az Így lettünk bajnokok című könyv sajátos szemszögből megírt portrékötet, amelyben a jelenlegi hazai sportélet 30 kiválóságának fiatalkori történetét mesélik el a szerzők. A célunk az, hogy az egyes sportágak ikonjainak olvasmányos sztorijai tanulságok sorával szolgáljanak a mai fiatal sportolóknak, azok edzőinek, szüleinek. Tervezett megjelenés: 2019 szeptember