Hirdetési lehetőségek

Utanpotlassport.hu

A korosztályos sport egyetlen hazai komplex online napilapja 2011 óta számol be az utánpótlás legfontosabb történéseiről.

A portálon a címlapon, a sportági aloldalakon és az egyes cikkeken belül is lehetőség van hirdetési banner megjelenítésére.

Jövünk! TV-magazin – M4 Sport

A legnépszerűbb hazai sportcsatornán vasárnap délelőttönként látható, félórás magazinműsor a korosztályos sport aktualitásaival, legeredményesebb fiatal sportolóival, utánpótlás-nevelő edzőivel, legsikeresebb műhelyeivel foglalkozik.

Az adás elején, illetve végén a támogatói blokkban van lehetőség 5-10 másodperces spotok megjelenítésére.

Könyvek, kiadványok

Kiadónk 2017 óta foglalkozik sportkönyvek megjelentetésével, továbbá sporttal kapcsolatos kiadványok szerkesztésével. 

Könyveinkben és egyéb kiadványainkban a borítóoldalakon és a belső szövegoldalakon egyaránt lehetőség van hirdetések közzétételére.

Konferenciák

Az Egy nap az utánpótlásért címet viselő, először 2011-ben, majd azt követően minden év késő őszén megrendezett, egész napos esemény a korosztályos sport legnagyobb, legrangosabb konferenciájává nőtte ki magát.

A konferenciák kapcsán az egyes események promóciós anyagaiban történő megjelenés mellett helyszíni reklámozásra (roll-up, molinó) is lehetőség van, ahogyan az előadások témájához illeszkedő cégbemutatókra, kitelepülésekre is.